
Šokolādes meistarklase
Apgūsti šokolādes temperēšanu, korpusa konfekšu veidošanu un uzzini, kādi principi jāievēro glazēšanā ar šokolādi. Ar pieredzi šokolādes mākslā dalīsies Raisa Jablonska no R’Chocolate.
Meistarklase ilgums: 4 stundas
Meistarklasē apgūsi:
šokolādes temperēšanu (teorija un prakse);
korpusa konfekšu veidošanu;
glazēšanu šokolādē (piemēram, sukādes);
principi, kas jāievēro glazētu cepumu ražošanas procesā.
Cena (1 personai): 55 eur;
* Vieta meistarklasē tiek rezervēta veicot rēķina apmaksu.
Zefīru meistarklase
Gaisīgu zefīru gatavošanu trīs dažādās garšu variācijās (zemeņu, upeņu un kafijas) Valmieras tehnikuma konditorejas laboratorijā vadīs talantīgā Anete Ādamsone no @uzkuko.
Meistarklase ilgums: 2,5 – 3 stundas
Meistarklasē iekļauts: receptūra, nepieciešamās izejvielas un inventārs zefīru izgatavošanai, meistares padoms un atbalsts visā nodarbības laikā.
Cena (1 personai): 33 eur;
* Vieta meistarklasē tiek rezervēta veicot rēķina apmaksu.


Itāļu makarūnu gatavošanas meistarklase
Itāļu makarūnu gatavošanu ar dažādu garšu pildījumiem Valmieras tehnikuma konditorejas laboratorijā vadīs talantīgā Anete Ādamsone no @uzkuko.
Meistarklase ilgums: 3 stundas
Meistarklasē iekļauts: receptūra, nepieciešamās izejvielas un inventārs makarūnu izgatavošanai, meistares padoms un atbalsts visā nodarbības laikā.
Cena (1 personai): 60 eur;
Rotu gatavošanas meistarklase
Kopā ar meistarklases vadītāju Montu Kalniņu no @ manami_accessories radīsi savu unikālo rokassprādzi no dabīgajiem akmeņiem ar iespēju pievienot piekariņu vai citus dekoratīvos elementus.
Meistarklase ilgums: 1 – 1,5 stunda
Meistarklasē iekļauts: nepieciešamie materiāli un instrumenti rotu izgatavošanai,
meistares padoms un atbalsts visā nodarbības laikā.
Cena (1 personai): 21 eur;

Meistarklases apmeklējumu iespējams noformēt kā elektronisku dāvanu karti.